Medarbejdere

CEO

Allan Rank Jensen

alr@lcfm.dk
+45 8730 1140

Allan var i 2014 med til at stifte Lind Capital Fondsmæglerselskab og har siden været direktør af selskabet. Allan har en lang karriere bag sig inden for finansmarkederne med fokus på ledelse, handel og relationship management. Allan har et stort netværk inden for den finansielle sektor, og har senest siddet som aktiechef i Sydbank Markets. Tidligere har Allan blandt andet siddet som direktør for obligationsbordet i Jyske Markets gennem ti år. Allan, der bor i Skanderborg, er gift med Janne og har drengene Anders og Christian.

Head of Credit Sales

Morten Storgaard Andersen

msa@lcfm.dk
+45 8730 1133

Morten har igennem sin karriere opbygget et stort netværk blandt danske og udenlandske investorer inden for virksomheds-obligationer. Senest har han siddet som Head of Corporate bonds, sales i Jyske Bank. Fra 2001 frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Morten været med til at opbygge og udvikle bordet for virksomhedsobligationer i Jyske Bank. Ud over salg har Morten ligeledes opnået erfaring med analyse og handel inden for samme aktivklasse. Morten bor i Silkeborg, er gift med Sanne og far til børnene Johanna og Jacob.

Head of Credit Trading

Henrik Lysdahl

hly@lcfm.dk
+45 8730 1131

Henrik har mange års erfaring inden for obligationsmarkedet, hvor han primært har beskæftiget sig med prisstillelse. Siden 2006 og frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Henrik beskæftiget sig med aktivklassen virksomhedsobligationer – indledningsvist inden for portfolio management på et globalt kreditmandat og siden 2009 som prisstiller inden for denne aktivklasse. Henrik har senest siddet som Head of Corporate Bonds, trading i Jyske Bank. Henrik bor i Aarhus, er gift med Helle og far til tvillingerne Christian og Christopher.

Head of Equity Trading

Anders Lisager

aln@lcfm.dk
+45 6914 9045

Anders har en baggrund som cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i Aarhus, som han afsluttede i sommeren 2007. Herefter var han med til at starte LCFM’s søsterselskab, Lind Capital, og har over ti års erfaring med implementering, videreudvikling og eksekvering af handelsstrategier på det danske marked for investeringsbeviser – herunder opsætning af risikostyring for selskabets beholdninger. Anders bor i Aarhus og er gift med Mette. Sammen har de børnene Villum og Mille.

Senior Credit Analyst

Tobias N. Emdal

tne@lcfm.dk
+45 6914 9044

Tobias er uddannet med topkarakterer fra eliteuddannelsen International Master of Science in Quantitative Economics på Aarhus Universitet med udvidede kurser i analytiske og kvantitative discipliner inden for økonomi, økonometri og finansiering. Derudover har Tobias taget kurser på Ph.d. niveau ved Melbourne University i Australien med fokus på udvidede økonometriteknikker og databehandlet økonomi – ligeledes med topkarakterer. Tobias har i mange år brugt timerne uden for arbejdet på fodboldbanen, hvor han har været anfører for IF Lyseng, som han var med til at føre i 2. division i 2017/2018. For nyligt har han dog i stedet kastet sin passion på golfspillet – ligesom flere andre af LCFMs medarbejdere.

Senior Credit Analyst

Lasse Hjortsballe

lah@lcfm.dk
+45 6914 9044

Lasse er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet tilbage i 2017, og har tidligere siddet i en stilling som økonom i Danmarks Nationalbank i København, hvor han bl.a. har analyseret pensionssektorens betydning for finansiel stabilitet. Lasse er født og opvokset i Aarhus og er nu tilbage i byen i en stilling som Senior Credit Analyst på LCFMs kontor, hvor han forstærker analyse-teamets kræfter. Lasse bor med sin kæreste Katrine i Aarhus, og har en stor passion for amerikansk fodbold.

Kundechef

Mads Aagesen

mla@lcfm.dk
+45 6914 9042

Mads har igennem sine 15 år som obligationsrådgiver, og 9 år som obligationschef, tilegnet sig stor erfaring med flere aspekter af den finansielle verden. Mads har primært beskæftiget sig med analyse af, og rådgivning omkring, danske stats- og realkreditobligationer, kapitalforvaltning og asset allokering. Inden Mads kom til LCFM, har han blandt andre arbejdet for Unibørs, Svenska Handelsbanken, Nykredit, Carnegie og senest Saxo Banks kapitalforvaltning. Mads bor i Humlebæk, er gift med Pernille og har børnene Mathilde og Frederik.

Kundechef

Henrik Birk

hbj@lcfm.dk
+45 6914 9043

Henrik har en lang karriere bag sig inden for den finansielle verden, hvor han primært har beskæftiget sig med banker, institutionelle investorer og rådgivet velhavende familier inden for kapital-forvaltning. Henrik har blandt andet siddet som Head of Trade i Carnegie Bank A/S og var som partner med til at opbygge Sirius Kapitalforvaltning, som blev solgt til Saxo Bank A/S. Før sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab har Henrik de sidste 9 år arbejdet med kapitalforvaltning i Sirius/Saxo. Henrik bor i Holbæk og er gift med Susanne.

Compliance Officer

Pernille Vestergaard

pev@lcfm.dk
+45 8730 1143

Pernille har en baggrund som cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus (2010), og har efter endt uddannelse arbejdet inden for revisionsbranchen med revision af finansielle virksomheder, inden hun startede i Lind-koncernen i sommeren 2013. Pernille har været complianceansvarlig i LCFM siden (dec) 2015, hvor hun sikrer overholdelse af gældende lovgivning – herunder at interne retningslinjer og arbejdsgange efterleves i forretningen. Ligeledes er Pernille ansvarlig for, at ny lovgivning implementeres i LCFM og forankres hos medarbejderne gennem effektive forretningsgange og kontroller.

Senior Manager, Head of Middle Office

Jeppe Vissing

jvi@lcfm.dk
+45 8730 1138

Jeppe har en baggrund som cand.merc. i Finansiering & International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus (2011). Jeppe har arbejdet i LCFMs søsterselskab Lind Capital siden 2012 og har været risikoansvarlig i LCFM siden opstarten i 2014. Derudover varetager han rollen som teamleder for Middle Office, som forestår risikostyring, clearing og settlement, kontroller og rapportering. Jeppe bor i Viborg, er gift med Bianca og sammen har de pigerne Alberte og Nora.

Kundechef

Svend-Erik Stæhr

ses@lcfm.dk
+45 4021 8449

Svend-Erik har over 30 års erfaring fra den finansielle branche. I gennem sine tidligere stillinger som blandt andet Afdelingsdirektør hos Sparekassen Østjylland i 15 år, og de seneste 4 år som erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse, har han opbygget et stort netværk til store dele af erhvervslivet og formuende kunder, særligt omkring Østjylland. Privat bor Svend-Erik på Hylke Mølle ved Skanderborg, er gift med Birthe og sammen har de drengene Søren og Christian.

Senior Porteføljemanager

Thomas Søgaard Knudsen

tsk@lcfm.dk
+45 6914 9044

Siden LCFMs opstart i 2014 har Thomas haft fokus på at udvikle kvantitative modeller og værktøjer til identificering af attraktive investeringer ud fra en relativ betragtning, og siden midten af  2019 har han haft ansvaret for alt forvaltning af kreditobligationer. Thomas har tidligere været ansat i LCFMs søsterselskab, hvor han arbejdede med relativ værdiansættelse af aktier og udarbejdede kvantitative modeller hertil. Før dette var Thomas ansat i Jyske Banks aktieanalyse-afdeling, hvor han assisterede afdelingens analytikere med modelarbejde. Thomas bor i Aarhus, er gift med Louise og har sønnerne Elliot og Theodor.