LEDELSE

CEO

Palle Broman

pab@lcfm.dk
+45 2275 1970

Igennem mange år har Palle bestredet flere poster i den finansielle sektor. Senest i LCFMs søsterselskab Lind Capital med posten som Chief Risk Officer. Palle er uddannet cand.scient.oecon fra Aarhus Univeristet, og har også en Master fra University of Warwick i Matematisk Finansiering. Fra 1998 til 2016 arbejdede Palle i Jyske Bank, hvor han indtil 2013 bestred flere forskellige poster i Jyske Markets, Jyske Banks handelsafdeling. Fra 2013 og indtil skiftet i 2016 arbejdede Palle med finansiel regulering, og implikationerne af denne. Palle bor i Silkeborg med Benedicte og er far til Katrine, Sebastian og Mathias.

CCO

Allan Rank Jensen

alr@lcfm.dk
+45 8730 1140

Allan var i 2014 med til at stifte Lind Capital Fondsmæglerselskab og har siden været direktør af selskabet. Allan har en lang karriere bag sig inden for finansmarkederne med fokus på ledelse, handel og relationship management. Allan har et stort netværk inden for den finansielle sektor, og har senest siddet som aktiechef i Sydbank Markets. Tidligere har Allan blandt andet siddet som direktør for obligationsbordet i Jyske Markets gennem ti år. Allan, der bor i Skanderborg, er gift med Janne og har drengene Anders og Christian.

VIRKSOMHEDSOBLIGATIONER

Head of Credit Sales

Morten Storgaard Andersen​

msa@lcfm.dk
+45 8730 1133

Morten har igennem sin karriere opbygget et stort netværk blandt danske og udenlandske investorer inden for virksomheds-obligationer. Senest har han siddet som Head of Corporate bonds, sales i Jyske Bank. Fra 2001 frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Morten været med til at opbygge og udvikle bordet for virksomhedsobligationer i Jyske Bank. Ud over salg har Morten ligeledes opnået erfaring med analyse og handel inden for samme aktivklasse. Morten bor i Silkeborg, er gift med Sanne og far til børnene Johanna og Jacob.

Senior Credit Trader

Anders Lisager

aln@lcfm.dk
+45 6914 9045

Anders har en baggrund som cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i Aarhus, som han afsluttede i sommeren 2007. Herefter var han med til at starte LCFM’s søsterselskab, Lind Capital, og har over ti års erfaring med implementering, videreudvikling og eksekvering af handelsstrategier på det danske marked for investeringsbeviser – herunder opsætning af risikostyring for selskabets beholdninger. Anders bor i Aarhus og er gift med Mette. Sammen har de børnene Villum og Mille.

Senior Porteføljemanager

Thomas Søgaard Knudsen

tsk@lcfm.dk
+45 6914 9044

Siden LCFMs opstart i 2014 har Thomas haft fokus på at udvikle kvantitative modeller og værktøjer til identificering af attraktive investeringer ud fra en relativ betragtning, og siden midten af  2019 har han haft ansvaret for alt forvaltning af kreditobligationer. Thomas har tidligere været ansat i LCFMs søsterselskab, hvor han arbejdede med relativ værdiansættelse af aktier og udarbejdede kvantitative modeller hertil. Før dette var Thomas ansat i Jyske Banks aktieanalyse-afdeling, hvor han assisterede afdelingens analytikere med modelarbejde. Thomas bor i Aarhus, er gift med Louise og har sønnerne Elliot og Theodor.

Senior Credit Analyst

Lasse Hjortsballe

lah@lcfm.dk
+45 6914 9044

Lasse er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet tilbage i 2017, og har tidligere siddet i en stilling som økonom i Danmarks Nationalbank i København, hvor han bl.a. har analyseret pensionssektorens betydning for finansiel stabilitet. Lasse er født og opvokset i Aarhus og er nu tilbage i byen i en stilling som Senior Credit Analyst på LCFMs kontor, hvor han forstærker analyse-teamets kræfter. Lasse bor med sin kæreste Katrine i Aarhus, og har en stor passion for amerikansk fodbold.

Senior Credit Analyst

Niels Falk Eriksen

nfe@lcfm.dk
+45 3176 7832

Niels er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet fra 2016, og har som kandidatstuderende haft et udlandsophold på det sydtyske Mannheim Universitet. Niels kommer fra en flerårig baggrund som aktiehandler på det amerikanske marked ved Lind Capital A/S, og har tidligere arbejdet i Nationalbankens Bank & Marked afdeling. Niels er opvokset i Højbjerg, syd for Aarhus, og han bor i dag stadig i byen sammen med sin kæreste Cecilie og bruger fritiden på at spille tennis i Aarhus Lawn-Tennis Selskab. 

REALKREDITOBLIGATIONER

Kundechef

Jan Knudtzen

jak@lcfm.dk
+45 4023 6246

Jan har igennem hele sin karriere beskæftiget sig med handel inden for danske statslån og realkreditobligationer. I de første mange år som market maker, men i de senere år som rådgiver, hvor han primært har rådgivet banker, institutionelle investorer samt asset managers. Jan har tidligere været ansat, af to omgange, i Sydbank, Carnegie Investment Bank samt i henholdsvis SEB og Nordea i København. Privat bor Jan i Vester Nebel ved Kolding og er gift med Kirsten.

Kundechef

Mads Aagesen

mla@lcfm.dk
+45 6914 9042

Mads har igennem sine 15 år som obligationsrådgiver, og 9 år som obligationschef, tilegnet sig stor erfaring med flere aspekter af den finansielle verden. Mads har primært beskæftiget sig med analyse af, og rådgivning omkring, danske stats- og realkreditobligationer, kapitalforvaltning og asset allokering. Inden Mads kom til LCFM, har han blandt andre arbejdet for Unibørs, Svenska Handelsbanken, Nykredit, Carnegie og senest Saxo Banks kapitalforvaltning. Mads bor i Humlebæk, er gift med Pernille og har børnene Mathilde og Frederik.

Kundechef

Christian de Bang

cdb@lcfm.dk
+45 4064 0033

Christian har en lang karriere bag sig i den finansielle verden og har tilegnet sig stor erfaring med blandt andet analyse, rådgivning og trading af primært danske stats- og real-kreditobligationer. Christian har blandt andet siddet som Obligationschef i Tryg Forsikring, samt været Head of Sales i Hollandske ABN AMRO i ni år. Inden Christian kom til LCFM, arbejdede han 17 år i Nykredit Markets, hvor han havde ansvaret for Fixed Income Sales herunder kreditobligationer og frequent issuer desk i forhold til Institutionelle kunder med titel af Underdirektør. Christian bor i Roskilde, er gift med Majbritt og har pigerne Sofie og Emilie.

RIsk

Head of Risk Management

Jeppe Vissing

jvi@lcfm.dk
+45 8730 1138

Jeppe har en baggrund som cand.merc. i Finansiering & International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus (2011). Jeppe har arbejdet i LCFMs søsterselskab Lind Capital siden 2012 og har været risikoansvarlig i LCFM siden opstarten i 2014. Derudover varetager han rollen som teamleder for Middle Office, som forestår risikostyring, clearing og settlement, kontroller og rapportering. Jeppe bor i Viborg, er gift med Bianca og sammen har de pigerne Alberte og Nora.

Controller

Sanne Mølgaard

sam@lcfm.dk
+45 8730 1134

Sanne har mere end 20 års erfaring som Controller fra den finansielle verden, og har siden 2017 arbejdet med afvikling af værdipapirer hos LCFM, samt søsterselskabet Lind Capital. Inden da var Sanne ansat gennem 15 år hos Jyske Bank i Silkeborg, hvor hun arbejdede med internationale betalinger og afvikling af udenlandske værdipapirer. Privat bor Sanne i Silkeborg med sin kæreste Torben samt deres franske bulldog.

COMPLIANCE

Head of Compliance

Pernille Vestergaard

pev@lcfm.dk
+45 8730 1143

Pernille har en baggrund som cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus (2010), og har efter endt uddannelse arbejdet inden for revisionsbranchen med revision af finansielle virksomheder, inden hun startede i Lind-koncernen i sommeren 2013. Pernille har været complianceansvarlig i LCFM siden (dec) 2015, hvor hun sikrer overholdelse af gældende lovgivning – herunder at interne retningslinjer og arbejdsgange efterleves i forretningen. Ligeledes er Pernille ansvarlig for, at ny lovgivning implementeres i LCFM og forankres hos medarbejderne gennem effektive forretningsgange og kontroller.

Kommunikation

Communications Manager

Laura Sulbæk Frederiksen

lsf@lcfm.dk
+45 3157 1963

Laura er uddannet journalist fra Danmarks Medie– og Journalisthøjskole i Aarhus fra 2016 og i praktik hos kommunika-tionsafdelingen i Danish Crown, samt Børsens Jyllandsredaktion i Aarhus. Siden endt uddannelse har hun arbejdet med koncern-kommunikation på hovedkontoret hos JYSK, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med kommunikation, pressearbejde og sponsor-samarbejde på tværs af landegrænser og platforme. I LCFM skal Laura forstærke kommunikationen i og om selskabet og være med til at øge kendskabet til LCFM yderligere. Laura har rødder i det nordjyske, men bor i dag i Skanderborg med sin mand og to drenge.