Om os

>

>

Lind Capital Fondsmæglerselskab skifter bestyrelsesformand

Lind Capital Fondsmæglerselskab skifter bestyrelsesformand

Nuværende bestyrelsesmedlem i Lind Capital Fondsmæglerselskab (LCFM), Kim Balle, overtager pr. 1. april formandsstolen efter Michael Albrechtslund, som dermed afslutter otte år som formand.

Det er et velkendt ansigt, der sætter sig for bordenden i bestyrelsen hos Lind Capital Fondsmæglerselskab i Aarhus. Finansmanden Kim Balle har været medlem af bestyrelsen i LCFM siden 2021 og over-tager nu formandsposten efter Michael Albrechtslund efter en generalforsamling i slutningen af marts.  

”Kim har stor indsigt i finansmarkederne og renter i særdeleshed. Gennem sin karriere har han oparbejdet en solid ledelsesmæssig ballast til at tage LCFM ud på den videre rejse. Han har gennem de seneste år fået en stor indsigt i selskabets forretningsmodel, organisation og strategi. Jeg ser med stor forventning frem til, at han skal tage det næste skridt sammen med direktionen og medarbejderne i LCFM,” siger Henrik Lind, ejer og næstformand i Lind Capital Fondsmæglerselskab.

Han takker samtidig den afgående formand, Michael Albrechtslund, for indsatsen de sidste otte år.

”Michael har siden stiftelsen af LCFM været med til at sikre, at vi fik en god start og hurtigt kom på landkortet. Mens vi har vækstet de seneste mange år, har Michael som formand med sikker hånd styret os igennem den regulative del, samtidig med at det har været en forretningsmæssig succes,” siger Henrik Lind.

Mere end 25 års erfaring fra finansverdenen

LCFMs nye bestyrelsesformand, Kim Balle, er Group Chief Financial Officer hos TORM og har tidligere været CFO hos CASA A/S og DLG-koncernen. Han har mere end 25 års forretnings- og ledelseserfaring fra den finansielle sektor inden for blandt andet porteføljeforvaltning, finansielle produkter, handel, risikostyring og finansielle analyser.

Efter et år som bestyrelsesmedlem i LCFM ser han nu frem til at tage hul på et nyt kapitel i rollen som bestyrelsesformand.

”Med min finansielle baggrund og som tidligere bestyrelsesmedlem kender jeg DNA’et i LCFM indgående. Det er en væsentlig årsag til, at jeg er stolt af at kunne sætte mig for bordenden som bestyrelsesformand. LCFM er en ambitiøs virksomhed, men der er samtidig en god energi, fordi vi kan se, at vi skaber gode resultater, når vi løfter som et team,” siger Kim Balle og fortsætter:

”Alt, hvad vi gør fremadrettet, skal være med til at løfte vores i forvejen stærke platform til det næste niveau og skabe endnu mere værdi for kunderne. Det ser jeg frem til at bidrage til,” siger Kim Balle.