Om os

>

>

Ledelsen i Lind Capital Fondsmæglerselskab udvides og styrkes

Ledelsen i Lind Capital Fondsmæglerselskab udvides og styrkes

Det er med glæde, at vi i dag annoncerer, at direktionen i Lind Capital Fondsmæglerselskab (LCFM) udvides med Palle Broman.

Palle har været en del af LCFM i de seneste 5 år og har dermed et indgående kendskab til virksomheden og har oparbejdet et godt og stærkt samarbejde med LCFMs CEO, Allan Rank Jensen.

Allan Rank Jensen, CEO i LCFM udtaler:
”Jeg har kendt Palle tilbage fra vores fælles fortid i Jyske Bank, og var så heldig at kunne tiltrække ham til koncernen tilbage i 2016. I de forgangne 5 år har vi haft et stærkt og værdiskabende samarbejde, og jeg ser derfor frem til, at vi nu skal arbejde endnu tættere sammen for at udvikle LCFMs forretning yderligere. Udvidelsen af direktionen giver mig samtidig mulighed for at fokusere endnu mere på det, jeg brænder allermest for, nemlig den tætte dialog med vores kunder og investorer”.

Som led i den opdaterede ledelsesstruktur kommer Allan Rank Jensen i fremtiden til at fokusere på de udadvendte aktiviteter i LCFM, hvor Palle Bromans opgaver bliver at drive den strategiske udvikling af selskabet samt de finansielle ansvarsområder.

”At blive medlem af ledelsen i LCFM, og dermed være med til at lede virksomheden ind i en ny spændende fremtid, føler jeg er et stort privilegium. Samtidig er jeg ydmyg over for opgaven, men med mit flerårige tætte samarbejde med Allan og LCFMs bestyrelse er jeg mere end klar til at tage fat sammen med mine dygtige kollegaer i organisationen”, udtaler Palle Broman.

Med Palle Bromans indtrædelse i ledelsen, vil der komme et endnu større fokus på udviklingen af selskabet samtidig med at virksomhedskulturen og den nære kunde- og investorkontakt til stadighed er omdrejningspunktet.