Om os

>

>

LCFM gearer op og planlægger at starte en hedgefond.

LCFM gearer op og planlægger at starte en hedgefond.

LCFM har pr. 1. december 2018 ansat Claus Bisgaard. Claus kommer fra en stilling som Chief Dealer på realkrediter i Danske Markets, og har igennem 30 år været en del af rentemarkederne såvel på prisstiller som kundesiden.

 

Claus skal i samarbejde med Jan Heindorff bruge mange års erfaring i relation til rentepariteter og markeds uligevægt som portefølje manager på en relativ value fund.

”LCFM er startet op med udgangspunkt i en stor kompetence- og erfaringsbase, og jeg glæder mig meget over den udvikling, vi har gennemgået, siden vi startede i maj 2014. Med de seneste ansættelser af Jan og Claus, samt planerne om at blive hedgefond manager, er jeg overbevist om, at vi kommer til at skabe endnu større merværdi for vores kunder”, udtaler direktør Allan Rank

Allan Rank fortæller endvidere; ”Det er dog vigtigt for mig at understrege, at LCFM først og fremmest er et niche selskab, hvor strategien alene går i retning af at udnytte de muligheder, der måtte opstå i markedet, og har således ingen intentioner om at konkurrere på de likvide markeder”.