Om os

>

>

LCFM byder velkommen til ny Kundechef i Ballerup

LCFM byder velkommen til ny Kundechef i Ballerup

Lind Capital Fondsmæglerselskab har oprustet med erfaren kundechef på realkreditmarkedet og nyt afdelingskontor i Ballerup.

I starten af april åbnede LCFM dørene til et nyt afdelingskontor i Ballerup, og medarbejderne er nu ved at være på plads i de nye omgivelser.  Her har selskabet nemlig samlet mere end 100-års erfaring fra realkreditmarkedet i kraft af sine tre medarbejdere, Mads Aagesen, Jan Knudtzen og Christian de Bang. 

Åbningen af det nye kontor var samtidig et velkommen til et nyt ansigt i teamet med ansættelsen af Kundechef, Christian de Bang, som kom fra en stilling som Underdirektør i Nykredit Markets. 

”Vi er meget glade for og stolte af at kunne præsentere en så erfaren og dygtig profil som Christian de Bang som kundechef i LCFM. Sammen med vores kundechefer Mads Aagesen og Jan Knudtzen har vi på vores nye kontor i Ballerup samlet nogle af Danmarks bedste og mest erfarne på deres felt,” siger Allan Rank Jensen, CCO i LCFM. 

Lille organisation giver fordele
Et hurtigt blik på Christian de Bangs karriere viser også, at det er endnu en tung profil, som LCFM kan føje til teamet i Ballerup. Samlet set har Christian mere end 38-års erfaring fra den finansielle verden.

Han begyndte som elev i Tryg Forsikring i 1984 og arbejdede sig op som Obligationschef. I 1995 skiftede han til den hollandske bank ABN AMRO, hvor han var Head of Sales, indtil han i 2004 kom til Nykredit. 

De sidste 17 år har Christian de Bang været hos Nykredit med forskellige ansvarsområder. De seneste fire år som Underdirektør i Nykredit Markets, men nu var tiden kommet til nye udfordringer.

”Der er to meget vigtige grunde til, at jeg har sagt ja tak til at komme til LCFM. Den første er, at jeg har fået to virkelig dygtige kolleger i Ballerup. Det er vigtigt for mig at have nogle at sparre med, og jeg glæder mig over at kunne gøre det med både Mads og Jan,” siger Christian de Bang og fortsætter: 

”Den anden grund er, at LCFM er en lille organisation med et godt setup. Det kan jeg rigtig godt lide. Det giver nogle fordele i forhold til hurtigt at kunne træffe nogle beslutninger, så vi i sidste ende tjener kunderne bedst. For mig er kunderne det vigtigste aktiv, og det samme gælder for LCFM,” siger Christian.

LCFM har tidligere haft et afdelingskontor i Hellerup, der åbnede i september 2016. Logistisk passer Ballerup nu bedre ind i LCFM’s setup, hvor kontoret har adresse på Borupvang 9.