Hvem er LCFM

Lind Capital Fondsmæglerselskab, også kaldet LCFM, blev stiftet i april 2014 og er ejet af den århusianske entreprenør Henrik Lind. LCFM er således en del af en stærk koncernfamilie, som er kendetegnet ved at være udfordrende på forskellige markeder.

Vi er et uafhængigt fondsmæglerselskab, der tilbyder samarbejde inden for virksomhedsobligationer samt stats- og realkreditlignende obligationer.

Senest har vi lanceret LCFM Credit Fund, der tager udgangspunkt i vores unikke tilgang til kredit samt en kontinuerlig overperformance gennem 6 år.

Vores kunder er godkendte modparter og professionelle investeringskunder, og vi skaber værdi for vores kunder ved at kombinere stor erfaring fra de etablerede markeder med en innovativ tilgang til analyse og rådgivning.

Behov for transparens og uafhængig rådgivning

“Det har været lidt af en drengedrøm at være med til at starte LCFM. I en finansiel verden, med mangel på transparens, er jeg overbevist om, at der er behov for en uafhængig rådgiver og forvalter inden for udvalgte nicheområder. Med fokus på erfaring og gamle dyder, såsom tillid og troværdighed, har vi et ønske om at skabe langvarige relationer til vores kunder og investorer.”

Allan Rank Jensen, direktør i LCFM

Hvad vi står for

Som uafhængig af banker og fremmedkapital har LCFM alene det formål at tjene kundernes interesser. Mange års erfaring, stærke relationer opbygget gennem høj grad af tillid og troværdighed, samt en konkurrencedygtig og gennemsigtig omkostningsstruktur, gør LCFM til et anderledes, men oplagt valg som forvalter.

Vi ønsker alene at markedsføre os gennem et stærkt netværk og gode relationer. Vi baserer således ethvert samarbejde på et ønske om at skabe langvarige relationer til vores kunder og investorer.