Bestyrelse

Michael Albrechtslund,
Bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som Managing Director i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samtidig med, at han er CEO i Finansforeningen – CFA Society Denmark. Derudover driver Michael sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
Næstformand

Henrik Lind er ejer og CEO i Lind Invest, som er et single family office. Derudover er Henrik stifter og ejer af en række andre virksomheder, inklusiv Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab. Henrik sidder i flere bestyrelser og har dybdegående erfaring med både ledelse, forretningsstrategi, finansmarkederne samt forretningsudvikling.

Kim Balle,
bestyrelsesmedlem

Kim Balle er Group Chief Financial Officer hos TORM, og har tidligere været CFO hos CASA A/S. Han har tæt på 25 års forretnings- og ledelseserfaring fra den finansielle sektor inden for investeringsbanker, finansielle produkter, handel, risikostyring, finansielle analyser mv. I sin nuværende stilling som Group CFO hos TORM, administrerer Kim virksomhedens økonomi og IT samt den strategiske udvikling af koncernen.

Jonas højhus,
Bestyrelsesmedlem

Jonas Højhus er CFO hos Lind Invest, hvor han bl.a. håndterer IT, back- og middle office samt er dybt involveret i investeringsaktiviteter i samarbejde med det interne investeringsteam i Lind Invest. Ydermere indgår Jonas i tæt dialog og samarbejde med Henrik Lind omkring Lind Invest Group’s virksomheder, hvor han bl.a. har været en del involveret i LCFM. Jonas har erfaring med risikostyring, financielle analyser og har en dybdegående viden omkring back- og middle office aktiviteter.