Bestyrelse

Kim Balle,
bestyrelsesformand

Kim Balle er Group Chief Financial Officer hos TORM, og har tidligere været CFO hos CASA A/S. Han har tæt på 25 års forretnings- og ledelseserfaring fra den finansielle sektor inden for investeringsbanker, finansielle produkter, handel, risikostyring, finansielle analyser mv. I sin nuværende stilling som Group CFO hos TORM, administrerer Kim virksomhedens økonomi og IT samt den strategiske udvikling af koncernen.

Henrik Lind,
Næstformand

Henrik Lind er ejer og CEO i Lind Invest, som er et single family office. Derudover er Henrik stifter og ejer af en række andre virksomheder, inklusiv Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab. Henrik sidder i flere bestyrelser og har dybdegående erfaring med både ledelse, forretningsstrategi, finansmarkederne samt forretningsudvikling.

Jonas højhus,
Bestyrelsesmedlem

Jonas Højhus er CFO hos Lind Invest, hvor han bl.a. håndterer IT, back- og middle office samt er dybt involveret i investeringsaktiviteter i samarbejde med det interne investeringsteam i Lind Invest. Ydermere indgår Jonas i tæt dialog og samarbejde med Henrik Lind omkring Lind Invest Group’s virksomheder, hvor han bl.a. har været en del involveret i LCFM. Jonas har erfaring med risikostyring, financielle analyser og har en dybdegående viden omkring back- og middle office aktiviteter.