Bestyrelse

Michael Albrechtslund,
Bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som Managing Director i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samtidig med, at han er CEO i Finansforeningen – CFA Society Denmark. Derudover driver Michael sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
Næstformand

Henrik Lind er ejer og CEO i Lind Invest, som er et single family office. Derudover er Henrik stifter og ejer af en række andre virksomheder, inklusiv Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab. Henrik sidder i flere bestyrelser og har dybdegående erfaring med både ledelse, forretningsstrategi, finansmarkederne samt forretningsudvikling.

Louise Hahn,
Bestyrelsesmedlem

Louise Hahn er direktør i afdelingen Datacom hos GlobalConnect, hvor hun står i spidsen for salget af datatrafik i Danmark. Louise Hahn var en del af Ørstad igennem 15 år, senest med stillingen som senior vice president. Louise har stor erfaring med datakommunikation, it-sikkerhed og cloud-løsninger, og har desuden været leder for Ørstads short-term trading team, hvilket har givet stor erfairng inden for handel med energi samt riskostyring.