MEDARBEJDERE

Medarbejderne i Lind Capital Fondsmæglerselskab besidder samlet mange års erfaring fra den finansielle sektor og en stærk innovativ tilgang inden for analyse og rådgivning.


Allan Rank Jensen
CEO

Ud over at være direktør i Lind Capital Fondsmæglerselskab, er Allan meddirektør i søsterselskabet Lind Capital (siden 2013). Allan har en lang karriere bag sig inden for finansmarkederne med fokus på ledelse, handel og relationship management. Han besidder et stort netværk inden for den finansielle sektor. Allan har senest siddet som aktiechef i Sydbank Markets. Tidligere har Allan blandt andet siddet som direktør for obligationsbordet i ti år i Jyske Markets.

Allan, der bor i Skanderborg, er gift med Janne og har drengene Anders og Christian.

Kontakt:
+45 8730 1140
alr@lcfm.dk

Virksomhedsobligationer

Værkmestergade 3, 8000 Aarhus

Morten Storgaard Andersen
Head of Credit Sales

Morten har igennem sin karriere opbygget et stort netværk blandt danske og udenlandske investorer inden for virksomhedsobligationer. Senest har han siddet som Head of Corporate bonds, sales i Jyske Bank. Fra 2001 frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Morten været med til at opbygge og udvikle bordet for virksomhedsobligationer i Jyske Bank. Ud over salg har Morten ligeledes opnået erfaring med analyse og handel inden for samme aktivklasse.

Morten bor i Silkeborg og er gift med Sanne og far til børnene Johanna og Jacob.

Kontakt:
+45 8730 1133
msa@lcfm.dk

Henrik Lysdahl
Head of Credit Trading

Henrik har mange års erfaring inden for obligationsmarkedet, hvor han primært har beskæftiget sig med prisstillelse. Siden 2006 og frem til sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab (2014) har Henrik beskæftiget sig med aktivklassen virksomhedsobligationer, indledningsvist inden for portfolio management på et globalt kreditmandat og siden 2009 som prisstiller inden for denne aktivklasse. Henrik har senest siddet som Head of Corporate Bonds, trading i Jyske Bank.

Henrik bor i Mårslet og er gift med Helle og far til tvillingerne Christian og Christopher.

Kontakt:
+45 8730 1131
hly@lcfm.dk


Thomas Søgaard Knudsen
Credit Analyst

Thomas K

Thomas har siden LCFMs opstart i 2014 haft sit analytiske fokus på virksomhedsobligationer, hvor han har udviklet kvantitative modeller og værktøjer til identificering af attraktive investeringer ud fra en relativ betragtning. Thomas har læst Master of Science in Finance på Handelshøjskolen i Aarhus og var under studiet ansat i søsterselskabet Lind Capital, hvor han arbejdede med relativ værdiansættelse af aktier og udarbejdede kvantitative modeller hertil. Før dette var Thomas ansat i Jyske Bank’s aktieanalyse-afdeling, hvor han assisterede afdelingens analytikere med modelarbejde.

Thomas bor i Aarhus, er gift med Louise og har sønnerne Elliot og Theodor.

Kontakt:
tsk@lcfm.dk

Tobias N. Emdal
Credit Analyst 

Tobias er uddannet med topkarakterer fra eliteuddannelsen International Master of Science in Quantitative Economics på Aarhus Universitet med udvidede kurser i analytiske, kvantitative discipliner i økonomi, økonometri og finansiering. Derudover har Tobias taget kurser på Ph.d. niveau ved Melbourne University i Australien med fokus på udvidede økonometriteknikker og databehandlet økonomi, ligeledes med topkarakterer. Endvidere har Tobias undervist studerende ved universitetet i Aarhus i både matematik, mikroøkonomi og statistik. Dermed har Tobias en utrolig høj faglighed og stor erfaring med forskellige analytiske og kvantitative discipliner.

Tobias bruger en stor del af sin fritid på fodbold, hvor han er anfører for IF Lyseng, der spiller i Danmarksserien.

Kontakt:
+45 31 34 30 89
tne@lcfm.comStats- og realkreditlignende obligationer

Philip Heymans Alle 3, 2900 HellerupMads Aagesen
Kundechef 

Mads har igennem sine 15 år som obligationsrådgiver og 9 år som obligationschef tilegnet sig stor erfaring med flere aspekter af den finansielle verden. Mads har primært beskæftiget sig med analyse af og rådgivning omkring danske stats- og realkreditobligationer, kapitalforvaltning og asset allokering. Inden Mads kom til LCFM, har han blandt andre arbejdet for Unibørs, Svenska Handelsbanken, Nykredit, Carnegie og senest Saxo Banks kapitalforvaltning.

Mads bor i Humlebæk, er gift med Pernille og har 2 børn, Mathilde og Frederik.

Kontakt:
+45 20 86 66 38
mla@lcfm.dk

Henrik Birk
Kundechef  

Henrik har en lang karriere bag sig inden for den finansielle verden, hvor han primært har beskæftiget sig med banker, institutionelle investorer og rådgivet velhavende familier inden for kapitalforvaltning. Henrik har blandt andet siddet som Head of Trade i Carnegie Bank A/S og var som partner med til at opbygge Sirius Kapitalforvaltning, som blev solgt til Saxo Bank A/S. Før sin start i Lind Capital Fondsmæglerselskab har Henrik de sidste 9 år arbejdet med kapitalforvaltning i Sirius/Saxo.

Henrik bor i København og er gift med Susanne.

Kontakt:
+45 21 70 15 22
hbj@lcfm.dkErik Winther-Hansen
Kundechef 

Erik har over 30 års erfaring med rådgivning og salg til danske institutionelle obligationskunder bag sig. Erik har således et bredt kendskab til den finansielle verden og besidder et stort netværk inden for denne sektor. Inden Erik kom til LCFM, sad han i syv år som chefkunderådgiver hos Nykredit Bank A/S. Tidligere har Erik blandt andet siddet som investeringsrådgiver i 15 år for Fixed Income i Carnegie Bank A/S.

Erik bor i Birkerød, er gift med Hanne og far til drengene Casper, Mads og Emil.

Kontakt:
+45 40 44 79 73
ewh@lcfm.dk