BESTYRELSE

Michael Albrechtslund, bestyrelsesformand

lc_225__

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som direktør i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samt driver sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind, næstformand

Henrik Lind sidder som direktør i holdingselskabet Lind Invest, der har ejerskab i selskaber inden for finans, energi, ejendomme samt vækst & kapital. Henrik er grundlægger og ejer af en række virksomheder, herunder selskaberne Lind Capital Fondsmæglerselskab, Lind Capital og Danske Commodities.

Morten Kamp Andersen, bestyrelsesmedlem

lc_076___

Morten Kamp Andersen er partner i konsulentfirmaet proacteur med speciale i forandrings- og projektledelse samt ledelses- og organisationsudvikling. Morten rådgiver og hjælper virksomheder med udvikling af mennesker og performance. Han har tidligere arbejdet som finansanalytiker hos Merrill Lynch og Deutsche Bank i London i mere end 11 år.

Ulrik Fugmann, bestyrelsesmedlem

lc_166__

Ulrik sidder som co-Chief Officer hos Duet Natural Resources, som er en del af formueforvaltergruppen Duet Group med hovedsæde i London. Tidligere var Ulrik medstifter og Chief Investment Officer hos North Shore Partners, som i 2015 blev en del af Duet Group. Ulrik har også tilbragt 10 år i Goldman Sachs, hvor han har holdt flere positioner indenfor investering og porteføljemanagement.

Lars Norup, rådgiver

lc_047__

Lars sidder som Head of Fin. Risk & Capital mgm. hos PwC og har erfaring med en meget bred vifte af finansielle produkter i flere internationale banker i både London og Skandinavien. Lars har blandt andet haft ansvaret for europæiske kunder i disse banker samt solutionsrådgivningen af samme og har beskæftiget sig indgående med konsekvenserne og implementering af BIS III og Solvens II reguleringen.